Мене звати Максим Дорош. Я сертифікований тренер програмного забезпечення PTV Group і маю багаторічний досвід роботи з продуктами PTV Vissim та PTV Visum.
Радий повідомити, що відтепер можу постачати ліцензійне програмне забезпечення PTV Group українським компаніям, організаціям, університетам, органам влади та консалтинговим фірмам. Ідеться не лише про постачання самих продуктів, а й про повний спектр супровідних послуг: технічну підтримку, навчання користувачів, консультації щодо вибору ліцензій та впровадження інструментів транспортного аналізу.
Серед доступних рішень:
PTV Vissim — один із провідних світових інструментів для мікроскопічного моделювання транспортних потоків, оцінки роботи транспортних вузлів, світлофорного регулювання, громадського транспорту та різних сценаріїв організації дорожнього руху.
PTV Viswalk — сучасне рішення для моделювання та аналізу пішохідних потоків на транспортно-пересадкових вузлах, вокзалах, станціях метро, у громадських просторах, на стадіонах та інших об’єктах масового перебування людей.
PTV Visum — комплексна платформа для стратегічного транспортного планування, створення транспортних моделей міст і регіонів, прогнозування транспортного попиту, оцінки сценаріїв розвитку транспортної системи та підготовки планів сталої міської мобільності.
PTV Lines — інструмент для планування й оптимізації маршрутної мережі громадського транспорту, формування графіків руху, розрахунку потреби в рухомому складі та аналізу ефективності роботи транспортних операторів.
Академічні ліцензії для закладів вищої освіти та наукових установ, що дають змогу інтегрувати сучасні інструменти транспортного моделювання в освітній процес і наукові дослідження.
Навчання та сертифікація користувачів, зокрема базові й поглиблені курси з роботи в програмних продуктах PTV.
Якщо ваша організація розглядає впровадження сучасних інструментів транспортного моделювання або планує оновлення наявного програмного забезпечення, буду радий обговорити можливості співпраці.
Транспортне моделювання має ставати стандартом для прийняття рішень у сфері мобільності та розвитку міст в Україні.