Геометрія кільця

Добрий день, наскільки доцільно влаштовувати саморегульований кільцевий перетин саме таким чином? Чи можна якось це зробити більш оптимізовано? Дякую.

Хотіла поцікавитись чи можливий такий варіант (друге фото з СКП) влаштування кільця на перетині вулиці Медової та проспекту Повітряних Сил (перше фото). Чи можливо є якийсь інший, більш доцільний варіант? Дякую.

@Oleksandra я переніс сюди Вашу минулу тему, оскільки, як на мене, Ваш перший пост у цій темі - це відповідь на попереднє питання.

Щодо запропонованої Вами геометрії. Все виглядає непогано, тільки є ряд питань:

1. Довжина лінії переплетення в цьому сегменті:

Тут же - радіус горизонтальної кривої на око менший, за радіус кільця. Втім, можу помилятися. У будь якому випадку, є розуміння що це критичний сегмент кільця із (на око) дуже короткою лінією переплетення.
  2. Менш важливо, але не можу не сказати, тут

Радіус горизонтальної кривої можливо не відповідає розрахунковій швидкості на цій магістралі/вулиці/проїзді.
  3. В цьому і аналогічних місцях:

Раджу робити зміщенням, інакше у вас змінюється ширина смуги, хоча не має цього робити.

Також було б непогано залишити підложку із існуючим положенням, щоб зміна геометрії була краще зрозумілою.

Усі зрозуміло, як виправити, окрім першо питання на рахунок проблемної лінії переплетення. Радіус кривої там точно 30, а довжина дуги 28 м, тоді вона повинна бути не менше 35 метрів? Я правильно розумію?

@Oleksandra для початку я рекомендую встановити найменшу довжину лінії переплетення на кільці у «проблемному» місці. Це буде так:

Якщо R0 вашого кільця це 30 м, то її довжина має бути 35 м. Візуально не схоже що вона забезпечується.