Вертикальне планування перетину міських магістралей в різних рівнях

Доброго дня, стикнулась з проблемою в Civil3D, а саме некоректне відображення горизонталей при створенні повздовжнього профілю. Для прикладу, у мене горизонталі з 120-125, проте після створення поверхні вони магічним образом перетворюються у 38,1-36,4(± в цьому діапазоні), ну і відповідно після цього поперечний профіль що я створюю - теж стає некоректним. Можливо хтось з таким стикався і в нього вийшло знайти вихід? Або ж знає як це можливо виправити? Буду рада будь якій допомозі чи пораді.

Вітаю! Я теж не стикався з такою проблемою, але хочу спробувати допомогти.

Першою справою пропоную перевірити полілінії, які Ви додаєте у поверхню. Саме показник Elevation, щоб там були числа в необхідному діапазоні.

Також можу розказати, як я створюю поверхні. Необхідно створити поверхню в ToolBox, знайти там показник Surface (поверхня) натиснути правою клавішею миші (ПКМ) і створити поверхню, надаємо необхідну назву, стиль.

Далі необхідно добавити створені раніше полілінії. В ToolSpace з’явилась наша поверхня, але вона порожня, натискаємо на плюсик поруч з нею, з’являються 3 нових рядка. Біля рядка Definitions натискаємо на плюсик.
Зараз обираємо всі необхідні полілінії і натискаємо ПКМ на рядок contours і далі обираємо Add.

Ось мої налаштування вікна для додавання горизонталей:

І ось тепер створилась поверхня, як видно з показника мінімальне і максимальна висота в тих межах, що були задані.

Сподіваюсь це допоможе, якщо ні, то пропоную надіслати зображення кожного Вашого кроку, щоб можна було побачити проблему.
Тож бажаю успіхів!

1 Вподобання

Доброго вечора, дякую за пораду. Я все робила як і у вас, і результат вийшов той самий, проте я знайшла вихід спробувавши зробити поверхню в минулорічному документі. Схоже проблема була саме в налаштуваннях.

1 Вподобання